Foc a la Feixa

Foc a la Feixa neix el 2014 de la mà de Diables de l’Onyar i les associacions Orella Activa, Rise Up, El Casal de Joves 4 Rius i el Casal Popular El Forn. Amb la intenció d’omplir un buit a la programació cultural i festiva de la ciutat es recupera un projecte ja dut a terme el 2008 i 2009 per part dels Diables de l’Onyar de crear una Revetlla de Sant Joan a Girona, popular, per a la gent jove i gratuïta on l’oferta d’oci anés més enllà de la música i incorporant-hi activitats de tarda obertes a tothom i un Sopar Popular.

Objectius

Objecteius

● Dur a terme una revetlla popular participativa

A través de la col·laboració de diferents entitats que organitzen les diferents activitats de tarda que estan obertes a la participació de tota la ciutadania gironina.

● Promoure la cohesió social

Organitzant el sopar popular obert a tots els públics volem promoure que el públic de la nostra revetlla s’interrelacioni i creï vincles positius per tal que la revetlla funcioni fluidament i sense incidents.

● Oferir una proposta musical de qualitat i original que tingui en compte l’escena local i internacional

El cartell de “Foc a la Feixa” té la intenció de promoure grups gironins amb certa trajectòria barrejant-los amb grups de nivell internacional que tinguin renom. Prioritzem que els grups tinguin un repertori propi i puguin donar a conèixer el seu projecte artístic, i ens allunyem dels clixés que abunden en l’escena musical de Catalunya.

● Oferir una revetlla de Sant Joan de qualitat, segura i respectuosa a la nostra ciutat

La nit de Sant Joan és molt especial a la nostra regió i sovint està molt lligada a la platja, volem evitar moviments de cotxes en aquestes dates perilloses, reunir el públic jove i festiu en un sol indret de la ciutat i evitar la molèstia a la resta de ciutadans. També volem que sigui una revetlla respectuosa amb l’entorn i que provoquem el mínim impacte ambiental. També apostem per una vetllada lliure d’agressions masclistes on tothom pugui sentir-se còmoda i segura.

Foc a la feixa 2018 nit