Fires de Sant Narcís 2018


Pregó de Fires, retrò de coets i anella de foc
Correfoc
Drakofarra
Correfoc dels Trons de l’Onyar
Barraca dels Diables de l’Onyar

Prego

Pregó de Fires, retrò de coets i anella de foc

Divendres 26  d’octubre · 20h · Plaça del Vi

Enguany tenim l’honor de ser els pregoners de les Fires de Sant Narcís! Tenim moltes ganes de celebrar els nostres 30 anys d’història i desitjar-vos unes bones festes a totes i tots. Us hi esperem!

Anella de foc diables onyar


Correfoc

Correfoc

Dissabte 3 de novembre · 23h · Inici: Pont de Pedra · Final: Plaça Sant Domènec

Que Girona cremi! Tornem amb més foc que mai al correfoc dels 30 anys! Més cremadors, més places, més espectacles, més energia, més foc! Esperem que el gaudiu tant com nosaltres!

Recorregut: pont de Pedra, plaça del Vi, carrer Nou del Teatre, carrer de l’Auriga, pujada de la Mercè, carrer del Portal Nou, pujada de Sant Martí, carrer de l’Escola Pia, jardins dels Maristes, carrer de la Claveria, carrer de Bellmirall, carrer dels Alemanys i plaça de Sant Domènec, on s’efectuarà l’espectacle final del correfoc.

correfoc diables onyar


Drakofarra

Drakofarra

Divendres 2 de novembre · 21:30h · Inici: Escales de la Catedral · Final: la Copa

Espectacle conjunt amb La Fal·lera Gironina! Llegida de versots, xuixos, foc, Beatosaure, Petit Drac Major, Bruixa, Rei Diable i molt més.

La Bruixa de la Catedral serà l’encarregada d’invocar el drac de l’apocalipsi, el Beatusaure, per portar la festa a la Ciutat de Girona. Acompanyat pel Petit Drac Major, sortirà de la Catedral per acompanyar els gironins i les gironines cap a les Barraques.

Els versots que la Bruixa fa servir per convocar el Beatusaure, aquest any també els pots fer tu a través d’un concurs organitzat per Fal·lera Gironina i els Diables de l’Onyar.

Un cop acabat l’espectacle de les escales de la Catedral, en el que els personatges gironins es troben amb escenes de l’actualitat, començarà el Correxuixos!!! Pots aconseguir els tiquets a l’acte de Toc de Rams, a la Barraca de Diables de l’Onyar o a la barraca de Fal·lera Gironina.

Recorregut: Escales de la Catedral, Carrer de la Força, Plaça de l’Oli, Cort Reial, Carrer Argenteria, Pont de Sant Agustí, Plaça Independència, Carrer Canalejas, la Copa.

drakofarra diables onyar fal·lera


Trons

Correfoc dels Trons de l’Onyar

Divendres 2 de novembre · 19:30h · Inici: Plaça Sant Feliu · Final: la Copa

Als més petits de la colla també els hi agrada el Foc. Aquest serà el 2n correfoc que fan. Deixa’t contagiar per la seva energia i la seva passió pel foc.

Recorregut: plaça de Sant Feliu, carrer dels Calderers, pont d’en Gómez, carrer de Canalejas, plaça de Vicens Vives i arribada a la Copa. A la Copa, es farà un espectacle de foc: Foc a la Copa A la Copa es farà un espectacle de foc: Foc a la Copa.

trons onyar diables onyar


Barraca

Barraca dels Diables de l’Onyar

Del 26 d’octubre al 4 de novembre · la Copa: zona de dalt

Aquest any també tenim barraca! Bon ambient, música, festa, entrepans, begudes i molt més! Veniu a fer-nos una visita!

barraca diables onyar